Opgave jeugdcompetitie 2019

Op 22 mei gaat de viscompetitie voor de jeugd weer van start.
De wedstrijden zijn bedoeld voor jeugdleden van 10 tot 15 jaar.
De competitie bestaat uit 6 wedstijden. Ze worden gehouden op woensdagavond in het Berlikumer wijd.
Aanwezig om 18.15 uur en vissen van 18.45 tot 20.00 uur.

Data:
28 augustus
4 september.

Je moet zelf voor een hengel, maden en onthaak materiaal zorgen.
Wie de meeste vissen vangt is winnaar en krijgt 1 punt. De nummer 2 krijgt 2 punten enz. Wie na 6 wedstrijden de minste punten heeft wordt kampioen. Kinderen die niet elke keer mee kunnen doen mogen ook mee vissen. Deelnemers kunnen zich opgeven met onderstaand formulier:

Foutmelding

Voornaam
Achternaam
Postcode
Woonplaats
Geboortedatum
Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring van De Deinende Dobber. De privacyverklaring kunt u vinden op de website onder de knop: vereniging.
Akkoord privacy verklaring