Om ‘e Toer wedstrijd

publicatiedatum: zaterdag 06 okt 2018

Op zaterdagmiddag 6 oktober is de jaarlijkse Om ‘e Toer wedstrijd gevist, gesponsord door café het Wapen van Baarderadeel en georganiseerd door de wedstrijdcommissie van HSV de Voorn/de Deinende Dobber.

6e bekerwedstrijd 22 september 2018

publicatiedatum: zaterdag 22 sep 2018

Op zaterdagmorgen 22 september is de zesde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen.

Regiowedstrijd 5 september 2018

publicatiedatum: zaterdag 15 sep 2018

Op 9 september is de najaars-regiowedstrijd gevist, georganiseerd door de gezamenlijke besturen van HSV de Voorn te Harlingen, HSV Ons Genoegen te Makkum, HSV De Bears te Balk en HSV de Deinende Dobber te St. Annaparochie.

Slotwedstrijd lytse fisker competitie 2018

publicatiedatum: woensdag 12 sep 2018

12 september werd de laatste wedstrijd gevist

5e jeugd viswedstrijd van de Lytse Fisker

publicatiedatum: dinsdag 11 sep 2018

Woensdagavond 5 september konden we na een lange vakantiestop weer vissen.

5e bekerwedstrijd 2018

publicatiedatum: zaterdag 25 aug 2018

Op zaterdagmorgen 25 augustus is de vijfde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen.

Jaarlijkse verrassingstocht

publicatiedatum: zaterdag 07 jul 2018

Op zaterdagmorgen 7 juli is de jaarlijkse verrassingstocht gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen.

Jaarlijkse nachtwedstrijd

publicatiedatum: maandag 02 jul 2018

In de nacht van 22 op 23 juni is de jaarlijkse nachtwedstrijd gevist in het Prinses Margrietkanaal bij Oude Schouw.

Jeugdcompetitie Lytse Fisker 2018

publicatiedatum: zondag 01 jul 2018

3e Bekerwedstrijd

publicatiedatum: zaterdag 19 mei 2018

Op zaterdagmorgen 19 mei is de derde bekerwedstrijd van de zomercompetitie gevist van HSV de Voorn, HSV De Deinende Dobber en HSV Ons Genoegen.