Uitslag gescheiden koppel 2019

Zaterdag, 28 september 2019

Op 28 september was het weer tijd voor de jaarlijkse gescheiden koppelwedstrijd van hsv Makkum

Er hadden zich 30 koppels aangemeld.Nadat om 7.30 uur de loting was verricht,was het woord aan de voorzitter die iedereen welkom heette en de laatste huishoudelijke mededelingen meedeelde.Om 9 uur begon de wedstrijd die 5 uur zou duren,de meeste vissers gingen voor de vaste stok met als tweede wapen de feeder voor een plekje aan de overkant. Over het algemeen is er redelijk goed gevangen,er was veel kleine vis aanwezig,met hier en daar werd er een halfwas brasem gevangen.De grote brasem liet het afweten.De uitslag was als volgt:

Bij deze willen we graag de Groene Weide uit Bolsward bedanken voor hun bijdrage aan deze wedstrijd.