uitslag jeugdcompetitie 2017

Jeugd competitie 2017 De Lytse Fisker van HSV De Deinende Dobber

Afgelopen seizoen heeft onze jeugd hun competitie gevist .

De competitie bestond uit 6 wedstrijden, waarvan we 4 wedstrijden hebben gevist. De laatste twee wedstrijden werden geannuleerd vanwege het weer, de jeugd heeft er niet minder plezier om gehad! Ze waren de gehele competitie enthousiast aan het vissen. Er waren er zelfs een paar die zo fanatiek bezig waren, dat ze het jammer vonden dat de toeter werd geblazen voor einde van de wedstrijd.

De wedstrijden vonden plaats aan de Berlikumer vaart op de vissteigers van onze vereniging. De jeugd werd begeleid door ervaren vissers van de vereniging. Veel dank daarvoor!

De jeugd heeft erg veel vis gevangen. In 4 wedstrijden zijn in totaal 351 vissen gevangen.

De winnaar van de competitie is Ytsen Vroom met een totaal van 86 vissen en 4 wedstrijdpunten

Uitslag:
Ytsen Vroom             86 vissen 4 punten