De Lytse Fisker

De jeugdafdeling van de Deinende Dobber is in 2013 opgericht en heeft d.m.v. een prijsvraag de naam "De Lytse Fisker" gekregen. De organisatie is in handen van 2 bestuursleden, namelijk RenĂ© de Jong en Ruud de Boer.

De jeugdafdeling zorgt jaarlijks voor een programma en is, vergeleken bij de andere verenigingen, bijzonder actief.
De basis- en de vervolgcursus worden elk jaar (afwisselend) gegeven en zijn een groot succes.
De jaarlijkse jeugdcompetitie wordt door een behoorlijk aantal deelnemers gevist en ook de roofvismiddag is een vast onderdeel geworden.
Verder staat er een vis doe- en spelmiddag op het programma. Door het groot aantal deelnemers en de enthousiaste geluiden blijft dit ook een jaarlijks gebeuren.
Ieder jaar staan er vislessen op het programma. Deze lessen worden op verschillende basisscholen (groep 7 en 8) gegeven.

Het spreekt voor zich dat wij, zonder de hulp van een aantal vrijwilligers, dit niet allemaal kunnen realiseren. We vertrouwen erop dat wij ook in de toekomst steun krijgen om onze jeugd dit te kunnen aanbieden.

RenĂ© de Jong                                                                                    Ruud de Boer